Çatlak Cihazı İşe Yarıyor Mu? Seansa Girenlere Sorduk!
Buradasınız: Anasayfa / Blog
1 Mayıs 2022, Pazar
ÇATLAK CİHAZI İŞE YARIYOR MU? SEANSA GİRENLERE SORDUK!
Küçük ya da büyük, kilolu ve ya zayıf neredeyse herkes çatlaklara sahip. Kilo alıp vermeye bağlı olandan tutun da hamilelik çatlağına kadar. İnsanların çoğu bu izlere sahip ve de bu izlerden kurtulmak istemekteler.
ÇATLAK CİHAZI İŞE YARIYOR MU? SEANSA GİRENLERE SORDUK!

Küçük ya da büyük, kilolu ve ya zayıf neredeyse herkes çatlaklara sahip. Kilo alıp vermeye bağlı olandan tutun da hamilelik çatlağına kadar. İnsanların çoğu bu izlere sahip ve de bu izlerden kurtulmak istemekteler. Hepimiz öyleyiz, tertemiz güzel bir cilde sahip olmak istiyoruz. Bir de akıllarda şu sorular var, “Çatlak izleri gerçekten ortadan kalkıyor mu?”, “Verdiğimiz para çöpe mi gidecek?”, “Çatlak tedavisi gerçek mi?”… Ve onlarcası.

Biz biliyoruz ki gerçekten çatlak tedavileri gözle görülür farklar ortaya sunuyor. Sizler için de bu işlemi uygulayanlara bazı sorular sorduk.

 

-Çatlak tedavisi çok acılı bir işlem mi?

Hayır, ilk başta ben de tedirgindim lakin pek bir şey hissetmiyorsunuz. Sadece ufak tefek bölgelerde sızı hissettim. O da olması gereken zaten.

 

-Kaç Seans Gitmek Zorundayız?

Ben de ilk başlarda bunu çok merak ediyordum ve hatta çok fazla seansa ihtiyacımın olduğunu söylemelerinden çok tedirgin olmuştum çünkü ne kadar seans o kadar para demek. Bir de insan kime güveneceğini şaşırıyor şu dönemde. Fakat Dermasiwa Güzellik merkezine bunu sorduğumda, ki instagram üzerinden sormuştum, benden çatlak olan bölgeyi görmek istediklerini söylediler. Gelip gelememe durumunda fotoğraf da atabileceğimi söylediler. Benimki kilo verdikten sonra oluşan bir çatlaktı, fotoğrafı yolladım ve bana bir seans yeterli olacağını söylediler.

 

-Gelelim En Önemli Soruya, Seanstan Sonra Çatlarınız Ne Durumda, Gözle Görülür Bir Değişiklik Var mı?

En çok merak edilen sorunun bu olduğuna eminim çünkü bu işlemi yaptırmadan önce işe yarayıp yaramayacağı korkusuyla tedirgin olup durmuştum. Ama şu an o kadar mutluyum ve yaptırdığıma o kadar seviniyorum ki size anlatamam. Belimdeki çatlak yüzde doksan kayboldu diyebilirim. Bu hiç beklemediğim bir sonuçtu. Bu yüzden aranızda yaptırmak isteyen varsa mutlaka yaptırsın. Tabi nazı çatlak izleri epey derin oluyor bu sebepler birkaç seans gerekli olabiliyor ama emin olun işe yarıyor.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın